Očarujúce miesto obklopené zeleným parkom

Spomaľte a užite si prítomný okamih

Château, ktorého história siaha až do 18. storočia, leží nad riekou Dunaj, v srdci vinárskej oblasti južného Slovenska. Prejdite sa vinohradmi a nechajte sa uniesť chuťou našich vín svetovej kvality. Načerpajte sily v našom SPA, zrelaxujte sa počas prechádzky okolo priľahlých jazier alebo sa osviežte v našom vonkajšom bazéne a vychutnajte si pohladenie slnečných lúčov. Nech už sa rozhodnete stráviť svoj pobyt v Château Bela akokoľvek, srdečne vás pozývame vychutnať si nezabudnuteľné zážitky v majestátnom prostredí historického kaštieľa.

História kaštieľa

Elegantný kaštieľ, situovaný v pokojnom prostredí, s moderným prístupom k hotelovým službám, naplní všetky vaše očakávania. Vychutnajte si sezónne menu v reštaurácii Baldacci, ktoré pripravujeme v súlade s presvedčením, že len čerstvé suroviny od poctivých farmárov dokážu vytvoriť skutočný kulinársky zážitok

Pre eventy, svadby a väčšie stretnutia je ako stvorená nádherná tanečná sála Orangerie, ktorá vám pripomenie veľkoleposť zlatej éry a prispeje k vašim nezabudnuteľným momentom.

Historické Château Bela disponuje 48 luxusnými izbami a apartmánmi, ktoré sú charakteristické prvotriednym individuálnym štýlom a komfortom.

Prepracovaný interiér Château Bela

Počas rozsiahlych renovácií Château stanovila grófka Ilona von Krockow pre hotel tie najvyššie štandardy. Vďaka svojmu zmyslu pre detail a vízii veľkolepého výsledku, pretvorila interiér tak, aby mali hostia z pobytu v kaštieli skutočný zážitok.

Kľúčovú úlohu pri obnove krásneho a nadčasového interiéru Château Bela zohral zberateľ a dizajnér Axel Vervoordt. Hlavné princípy dizajnu, s ktorými pracoval, naplnili každú izbu pocitom pohody. Vervoordt vyvinul farebnú schému, ktorá je inšpirovaná farebnou paletou z 18. storočia a starostlivo vybral vzácne látky, ktoré dopĺňajú každú časť hotela. Zberateľ tiež poskytol hotelu niekoľko starožitností z vlastných zdrojov, ktoré dnes zdobia naše izby a salóny. Kombináciu jeho osobnej zbierky a vynikajúceho miestneho remeselného umenia zosobňuje najmä Orangerie.

Nadýchnite sa a relaxujte

Vychutnajte si pohľad na okolie a nachvíľu sa zastavte. Načerpajte silu z prostredia, ktoré prispieva k omladnutiu tela aj mysle. Prejdite sa parkom kaštieľa a opäť sa zblížte s prírodou. Navštívte vinice, kde plody nepretržitej práce dozrievajú na životodarnom slnku a pod poctivými rukami sa menia na exkluzívny, božský nápoj.

Doprajte si výnimočný kulinársky zážitok v Château Bela. Čerstvé a voňavé bylinky z našej záhrady a divina od lokálnych dodávateľov tvoria neoddeliteľnú súčasť každej gastro sezóny v našom kaštieli. Milovníci vína si prídu na svoje v našej vínnej pivnici s celosvetovo oceňovanými vínami, vrátane dnes už legendárneho Château Belá Rizlingu.

Galéria